JOULUKALENTERI LUUKKU 22

Tulee myöhässä!

Tässä luukussa pääsette tutustumaan mun lempiblogeihin, jotka esittelen lyhyesti. Olen joskus tälläisen varmaan tehnytkin, mutta suosikit on ehtineet vaihtua jo monta kertaa tässä välissä. Tässä siis päivitetty versio mun lemppariblogeista!
 
Villitti on Jessin kirjoittama blogi, joka kertoo hänen ensimmäisestä omasta kasvatistaan. Blogissa pääsee seuraamaan, kuinka Villitti -niminen suomiputen poikanen kasvaa isoksi hepaksi. Villittiä kutsutaan tuttavallisemmin nimellä Viola. Myös Jessin muut kaviokaverit seikkailevat blogissa.


Reflection -blogia kirjoittaa lahtelainen Elina. Elinan blogissa on toinen toistaan upeampia kuvia ja tekstiä on kiva lukea, koska Elinan tapa kirjoittaa on kovin erilainen verrattuna muihin bloggaajiin, joita seurailen.


Puoliverinen Prinssi on Susannan ylläpitämä blogi, jossa pääsee seurailemaan hänen ja hänen puoliverisen ruunansa, Nuutin elämää. Susannalla on hauska tyyli kirjoittaa ja blogissa on aina upeita kuvia. Blogissa on tällä hetkellä joulukalenteri käynnissä, käykää kurkistelemassa.


Kameran kanssa kasvotusten on Marieveronican blogi, joka on monelle ehkä tutumpi Youtuben puolelta. Veekku ei kirjoita kovin usein, mutta postausten laatu kyllä korvaa määrän. Veekun tekstejä on aina yhtä kiva lukea, eikä kuvissakaan ole mitään valittamista.


Emppuksi on ihanan vaasalaisen Emilian blogi, jossa tyttö kirjoittelee omasta elämästään laidasta laitaan. Emilian blogissa on mahtavia kuvia ja hyvin kirjoitettuja tekstejä, joita jaksaa aina lukea. Emilia kirjoittaa myös blogiinsa tarinaa, joka saa jatkoa aina tytön mielenkiinnon mukaan. 

Holyfacepalm -blogia kirjoittelee Rovaniemeltä kotoisin oleva Emma. Tätä blogia olenkin jo muutaman kerran tainnut täällä ohimennen mainostaa, mutta ihan syystäkin. Mä ainakin odotan Emman postauksia aina innolla ja oon seurannut tätä blogia siitä asti, kun itse astuin tänne bloggaajien maailmaan. Emma kirjoittelee todella aktiivisesti ja häneltä ei tunnu ideat loppuvan koskaan kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta muistakaahan kielenkäyttö ja asiallisuus!