JOULUKALENTERI LUUKKU 16

Jouluaatton ei ole enää kauaa, mutta vielä hetii ostaa viimeisen joululahjat. Tässäpä teille siis muutama vinkki, mitä ostaa kavereille lahjaksi. Tein tälläkertaa kaksi eri kollaasia, toisessa lahjaideat tytöille ja toisessa pojille. Yritin keksiä jotain sellaisia, mitkä olisivat hyviä melkein kaikille. Tosin esimerkiksi omat toiveeni eivät ole kovin lähellä nuita, mitä laitoin tyttöjen kollaasiin. Kuitenkin, kiva jos joku sai tästä vielä ideoita lahjoihin.


Paidat on aina hyvä lahja miehille, koska niitä ei voi koskaan olla liikaa. Yksiväriset teepaidat jollain tekstillä tai kuvalla sopii jokaiselle, joten paitaostoksille siis.

Kaulakoru on sitten jo vähän kalliimpi lahja, mutta paksut hopeiset ketjut miehillä on tosi hyvännäkösiä. Nää on niin simppeleitä, mutta kuitenkin näyttäviä, että luulisi jokaisen tykkäävän.

Lahjakortti, esimerkiksi bensa-asemalle ei luulisi olevan huono idea. Meillä päin jätkät on ainakin ihan innoissaan, jos ei tarvitse itse maksaa bensoja tai saa lahjakortin.

Fallout 4 julkaistiin vasta hetki sitten ja veikkaan, että tää vois olla tosi toivottu joululahja. Mitä nyt itsekkin vähän aikaa oon katellu ton pelaamista, niin vaikuttaa todella hyvältä ja kelpuuttaisin kyllä lahjaksi.

Hajuvesi on myös helppo ja hyvä lahjaidea, niitäkään ei voi koskaan olla liikaa, eikä ne yleensä ole kovin kalliitakaan.

Kuulokkeet menee helposti rikki, joten on hyvä olla varalla ainakin yhdet. Mä ainakin onnistun hajottaamaan yleensä kuukauden sisään mun kuulottimet, joten nämäkään ei olisi huono lahjaidea.

Suklaa kelpaa kaikille aina ja sitä on vaan niin helppo piilottaa lahjapaketteihin, en usko että kukaan valittaa.

Villasukat kuuluu vähintään yhteen lahjapakettiin jouluna, eikä siitä haittaakaan ole, vaikka niitä olisi enemmänkin kuusen alla.

Bokserit on myös helppo ja halpa lahja, eikä niitäkään voi olla koskaan liikaa. Mä ainakin tykkään ostaa miehelle boksereita, varsinkin jos niissä on joku kiva yksityiskohta.


Kahvimuki on aina kiva lahja, varsinkin jos se sattuu olemaan söpö. Suloisesta mukista on mukava juoda pakkasiltana lämmintä kaakaota tai kahvia.

Kaulahuivi tulee tarpeeseen talven pakkasilla, joten se on hyvä piilottaa kuusen alle. Mulla ainakin tuntuu olevan kaulahuiveja joka nurkassa, mutta silti niitä kaipaa aina lisää.

Pörrösukat on ihana vetää kylmänä iltana jalkaan ja yleensä näissä on myös jotain söpöjä kuvioitakin. Tälläisiä sukkia on aina yhtä mukava löytää paketista perinteisten villasukkien sijaan.

Korut on hyvä idea kaikille, niin miehille kuin naisillekkin. Varsinkin tälläiset suht simppelit hopeiset korut, mä ainakin tykkään tosi paljon.

Kynttilät kuuluu joulun lahjapakettiin, ainakin meillä. Mä oon hirvee kynttiläfriikki, koska en tykkää pitää valoja päällä, niin mulla palaa tosi paljon kynttilöitä, jonka takia niitä kuluukin paljon.

Puhelimen kuoret on kiva löytää paketista, ne tuo mukavasti uutta ilmettä puhelimeen. Ja kyllähän se suojaakin aika paljon, varsinkin näitä kokoaan lasisia puhelimia.

Suklaa kuuluu aina lahjapakettiin ja kelpaa kaikille, kuten tuolla ylempänä jo sanoinkin.

Hajuvesi ei ole ikinä huono idea ja varsinkaan naisilla näitä ei voi olla liikaa. Mullakaan ei ole tällä hetkellä kuin yksi hajuvesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta muistakaahan kielenkäyttö ja asiallisuus!