Someone kick me out of my mind


Nää kuvat on jo itseasiassa melkein viikon vanhoja, mutta en viitsinyt lätkäistä niitä samaan tuon purnupostauksen kanssa, niin tulkoon nyt erillisenä. Tää on valehtelematta eka kerta, kun ihan oikeasti kunnolla otan kuvia tuolla uudella putkella.. ja se on kuitenkin ollut mulla joulusta saakka. Mutta on niiden kurakelien vika, etten ole aikaisemmin päässyt sillä kuvailemaan, murr. Omasta mielestä noi kuvat onnistu ihan hyvin, vaikka onhan niissä aika paljon parantamisen varaa. En oikein jaksanut keskittyä asetuksiin, näpyttelin sinne vain jotain, millä ajattelin saavani kivoja kuvia. Eihän ne tietenkään mitään valokuvakirjan malleja ole, mutta kivoja silti.

En ole hirmuisesti viimeaikoina kuulumisia kirjoitellut, mutta tuskin se kovin paljosti haittaakaan. Mulle kuuluu kuitenkin ihan hyvää, hirmusti on piristänyt nuo auringoiset pakkasaamut ainakin mun mieltä. Tällä viikolla en ole ihmeempiä tehnyt, Jone oli meillä eilen yötä ja tänään meillä oli riparikokoontuminen. En millään malttais oottaa, että olisi jo se leiri ja konfirmaatio! No kuitenkin, huomenna meillä kaseilla on joku kouluvierailu Asikkalan maatalouspuolella, mennään sinne kiertämään se paikka ja jotain kuuntelemaan. Suhteellisen rento päivä siis tiedossa, vaikka siihen ei menekkään kuin kolme tuntia. Aino tulee ilmeisesti meille viikonlopuksi ja jotain kivaahan sitä pitää siis keksiä.

Asiasta kukkaruukkuun, olisko teillä jotain mikä askarruttaa mieltä tai ihan vaan jotain kysymyksiä, koska mieli tekisi kasata kysymyspostausta. Ja toivekuvia saa myös esittää, jospa joskus saisin senkin tehtyä.

 Mutta nyt sanon heipsut teille, ja vähän aikaisessa kivaa viikonloppua♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta muistakaahan kielenkäyttö ja asiallisuus!