Avautumisia - Ikärasismi



Oli pakko vähän avautua tänään, koska mulla alkoi niin keittää yli tuo kyseinen asia, josta videolla puhun. En oikeesti jaksa ymmärtää miksi vitussa ihmiset tekee tuota?

12 kommenttia:

  1. tää oli tosi hyvä video! mullaki melko paljon nuorempia kavereita (just -00 syntysiä) ja melko samalla aaltopituudella silti ollaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näimpä! Onneks jotku sentää tajuu, etä nuorempienki kanssa voi olla kaveri(:

      Poista
    2. Mun vanhemmat kamut on jättänyt mut yksin koska niitä on ruvennu kaikkii hävettää et olin niitten kaveri ku olin niitä kaikkii jonku 4-2 vuotta nuorempi

      Poista
    3. Sori mun piti laittaa vaa toi toinen kommentti tähän sun blogiin. Eli anteeks mun moka:)

      Poista
    4. Ei se mitään haitannut :)

      Poista
  2. Mä oon tosi nuori sen voin sanoo ja mua harmittaa ihan kauheesti koska mulla oli ennen mua jotain neljä vuotta vanhempi kaveri joka oli mulle ku isosisko mutta kun joku koulu kiusaaja sai tietää et se vanhempi tyyppi oli mun hyvä ystävä nii sit se rupes puhuu kaikille et kuinka nolo se vanhempi tyyppi on ja sit ton jutun jälkee sitä mun kaverii rupes nii paljon harmittaa ku melkee kaikki kiusas sitä sen takii et se oli mun kaveri nii sit se ei puhunu enää mulle eikä edes kattonu mua päin ja mulle tuli tosi paha mieli:'( ja ton et sitä kiusattiin sen takii et se oli mun kaveri nii kerto mun yks toinen kaveri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maailmasta löytyy just näitä idiootteja, joitten mielestä ei voi olla kavereita jos on muutama vuos ikäeroo, eli just tätä ikärasismia :c musta se on tosi surullista, koska neki mua nuoremmat, jotka on mun kavereita ni on mulle ihan tajuttoman tärkeitä.. toivottavasti tommoset urpot, jotka kiusaa sen takia vois joskus tajuta sen..!

      Poista
  3. Tää on kyl vähän tyhmää eikä liity tohon aiheeseen mut tänään mun luokan piti kirjottaa aine ihmisestä ketä ihailee eniten nii kirjoitin sen susta.. Toivottavasti ei haittaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooi ihana :3 Tää on ehkä ihanin kommentti mikä mulle on koskaa tullu!

      Poista
  4. Ja aina välillä ku tuut yläkoululta alakoululle nii mun tekis hirveesti mieli tulla puhuu sulle kaikkee kivaa mut en oo ainakaa vielä uskaltanut ku oon aika ujo ja muuten oot tosi nätti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, no tulisit puhumaa vaan, enmä pure! ja kiitos (:

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta muistakaahan kielenkäyttö ja asiallisuus!