Markkinafiiliksiä


Perjantai vieteltiin aikalailla sekoillessa kaveriporukan kanssa ja oli kyllä taas mahtava päivä. Koulun jälkeen lähettiin käymään meillä, haettiin vähän tavaroita ja lähdettiin. Mentiin sitten Ainon kanssa hetkeksi istumaan peltoselle, jossa oli paljon muutakin porukkaa. Kauaa ei siellä viihytty ja mentiin sitten käymään tupakilla yhden kaverin kanssa. Siitä suunnattiin sitten kaukalolle ja sielläkin oli paljon porukkaa. Jonkun aikaa vieteltiin aikaa niiden kanssa ja kun alkoi porukka hajaantua, lähdetiin urkille. Siellähän se loppuilta sitten melkein menikin. Porukka vaihtui aika paljon ja parhaimmillaan meitä taisi olla siellä joku kolmekymmentä? Hauskaa oli todellakin, mutta kun jonkun kahden tai kolmen tunnin päästä alkoi porukka lähteä kylille, me lähdettiin yläkoulun rampeille istumaan. Yläkoululla nähtiin Sallia ja sen kavereita ja sieltää mentiin vielä kylille ja sielläkös vasta porukkaa olikin. Jäätiin hetkeksi kavereita moikkailemaan, ja mentiin sitten jiipeeseen syömään ja näin Joneakin siinä nopeesti. Jiipeestä mentiin kotiin nukkumaan ja oli kyllä ihan supermahtava päivä!


Lauantaina heräiltiin joskus kymmenen aikoihin, eikä ollut ees pää kipee. Nenään ja olkapäähän tosin vähän sattui, mutta taisi johtua siitä että tehtiin yläkoulun pihassa kasa ja jossai vaiheessa olin siellä alimmaisena. Laitettiin sitten ittemme valmiiksi ja lähdettiin kiertämään markkinat. Paljon siellä oli porukkaa, mutta ei ollut todellakaan yhtä kivaa kun perjantaina. Näin paljon kavereita ja näin Jyriä, jota en ollut nähnyt pitkiin aikoihin. Jonkun aikaa siellä kierreltiin ja sitten näin paidan jota oon kuollanu vaikka kuinka kauan, nimittäin Jack Danielsin hihattoman valkoisen paidan♥ Se oli sitten pakko mennä ostamaan ja nyt olen onnellinen uuden paidan omistaja. Monta tuntia kulutin vain istuen kavereiden kanssa milloin missäkin ja loppuvaiheessa kävin ostamassa aurinkolasit, koska oon onnistunu hajottamaan kaikki entiset. Oisin halunnu sellaset siistit rastalasit, mutta ei löytyny. Ostin sitten tommoset samanlaiset hempeen vaaleenpunaset, mitkä mulla on ennenki ollu. Maalaan ne varmaankin jonkun toisen värisiksi, koska ne on sitten paljon kivemmat. Loppuaika istukseltiin sitten poikien kanssa Mersin terassilla ja nopeasti sieltä alkoi kojut lähteä pois. Lähdin sitten joskus ennen viittä kotiin syömään, koska mulla ei ollut enään senttiäkään rahaa.


Tossa vielä tänään otettu uusi profiilikuva ja maailman ihanin paita♥ 

Mulla on muuten jalat ihan älyttömän kipeet kaiken kävelyn ja riehumisen jäljiltä, mutta oli parasta! Kiitos vaan kaikille mahtaville ihmisille varsinkin perjantaista! Mutta nyt mä sanon teille heipat!

3 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta muistakaahan kielenkäyttö ja asiallisuus!