Vaasa

Torstaina lähdettiin siis Jonen kanssa koulun jälkeen äitin kyyillä Lahteen rautatieasemalle odottamaan junaa, jolla mentiin Vaasaan. Jonen äiti oli meitä Lahdessa vastassa ja sitten hyppäsimme junaan, ja ensimmäinen vaihto tapahtui Riihimäellä. Riihimäeltä suuntasimme Tampereelle ja sieltä menimme Seinäjoelle. Seinäjoella vielä yksi vaihto ja päästiin sitten Vaasaan. Oltiin perillä vasta joskus kakskyt yli kymmenen, mutta kävimme silti moikkaamassa Jonen paria kaveria. Illalla katottiin telkkaa ja oltiin koneella, ja käytiin jo kahden aikaa nukkumaan, vau!


Perjantaina oltiin aamupäivä "kotona" möllimässä, mutta lähdettiin joskus yhen aikaa käymään Jonen kaverilla, ja oltiin siellä johonkin neljään saakka ja lähdimme sitten syömään. Katottiin sitten telsua, oltiin koneella ja muuten vain löllittiin iltaan saakka, kunnes käytiin vuokraamassa Makuunista kauhuleffa nimeltä House of Voices ja ostettiin mässyä. Katottiin sitten porukalla tuo leffa, ja se todellakin oli _sekava_! Kannattaa kumminkin katsoa, se oli ihan hyvä. Käytiin nukkumaan joskus kolmen aikaan, todella väsyneinä.


Lauantaina nukuttiin pitkään, ja katsottiin telkkaria kun herättiin. Syötiin pikainen aamupala ja lähdettiin sen jälkeen mökille mönkijän kyydillä. Ajeltiin sitten Jonen kanssa jäällä vähän kiesiä, ja hauskaa oli, tosin meinasi tulla vähän kylmä. Mökillä ei tunti pidempään viihdytty, ja sitten taas möllittiin kotona, kunnes lähdettiin taas vuokraamaan Makuunista leffaa. Tällä kertaa mukaan tarttui Paranormal Activity 3 ja se todellakin on paras noista Paranormaleista! Sopivasti kauhua ja säikyttelyä, mä tykkään. Oltiin leffan jälkeen vielä tosi pitkään hereillä ja käytiin varmaankin noin kahdeksan aikaan aamulla nukkumaan.


Sunnuntaina nukuttiin myös aika pitkään, ja kun herättiin mentiin samantien sohvalle kattomaan telsua. Syötiin joskus iltapäivällä aamupala, ja lähdetiin mökille. Muistin tällä kertaa ottaa kameran mukaan ja melkein kaikki tämän postauksen kuvat on otettu mökillä, ja suurimman osan kuvista on ottanut rakkaani, joka innostui kuvailemaan. Mökillä oltiin taas vain joku vähän päälle tunti, ja lähdetiin sitten takaisin kotiin, käytiin syömässä ja taas ylläriylläri Makuuniin vuokraamaan leffaa. Päätettiin sitten kumminkin ottaa kaksi leffaa ja ne olivat Paranormal Activity 1 & 2. Molemmat olivat hyviä, mutta kakkonen oli lopussa vähän sekava, ellei ollut nähnyt ykköstä ennen sitä, sitten vasta tajuaa. Leffojen jälkeen kitkuttelin hereillä jonkin aikaa, kunnes piristyin huomattavasti ja nukkumaan päästiin vasta viiden aikaan.


Maanantaina eli tänään jouduttiin heräämään ihan yli aikasin, koska juna lähti kakskyt yli kakstoista. Pakattiin nopeasti tavarat ja syötiin aamupala. Syönnin jälkeen lähdettiin ajamaan rautatieasemalle, ja lähdettiin sitten ihan kahdestaan kullan kanssa takaisin. Ensimmäinen vaihto oli Seinäjoella, seuraava Tampereella ja sitten hyppäsimmekin junasta Jyväskylään. Kerran meinattiin myöhästyä junasta, koska käveltiin vahingossa D-osioon saakka, vaikka piti mennä C-osion ykköseen.. Jyväskylästä äiti tuli sitten hakemaan meijät ja käytiin moikkaamassa mun ns. siskopuolta. Kotona oltiin joskus vartin yli seittemän, ja Jone tuli käymään meillä, mutta lähti jo kahdeksan aikaan. Sen jälkeen olen ollut vain koneella. Huomenna en jaksa mennä kouluun, mutta katsoo jos sitä keskiviikkona sitten, mooikka!

2 kommenttia:

  1. teet näköjää samaa ku minä ton kalenterin kans :D :) siiiiistii ;) kivoi kuvii !

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta muistakaahan kielenkäyttö ja asiallisuus!