Sattumaretki, elämä on ikuinen jatkuva hetki


Heipsan! Ensinnäkin nyt on 25 lukijaa täynnä, joten kiitos siitä! Kysyisinkin nyt, että minkälaista erikoispostausta teillä olisi toiveissa? Kaikki rohkeasti vain heittämään kommenttia.

Mä oon nyt totaalisen rakastunut tuohon Juju uuteen biisiin, Onnea. Se on jotenkin niin hyväntuulinen ja mukaansa tempaava biisi, josta ei voi muutakun tykätä. Muutenkin Juju tekee niin älyttömän hyvää musiikkia, ja puhelimessakin on pitkä lista Jujua.


Tästä postauksesta tulee jotenkin taas ihan älyttömän sekava, mutta ei voi minkään :D Tiistaina en siis jaksanut mennä kouluun, vaan menin Jonelle päiväksi, ja Jone tuli sitten meille yöksi. Keskiviikkona menin tallille, ja kun sieltä tulin otettiin Jone matkalta kyytiin, ja jäi taas meille yöksi. Torstaina möllin kotona, kunnes aloin tylsistyä kuoliaaksi ja lähdin kylälle. Kävelinkin siinä sitten pienen lenkin, koska kävelin ensin meiltä melkein Shellille saakka, ja tästä on sinne varmaankin noin neljä tai viisi kilsaa, ja sieltä kävelin sitten nuokulle. Menin joskus seittemän aikaa kotiin, ja istuin loppuillan koneella. Tänään eli perjantaina en varmaankaan tee muuta, kuin käväisen kylällä ja jillaan löppuyön koneella.


Huomenna käymään tallilla, koska Pillipony täyttää 19 vuotta, ja siitä sitten lisää toisessa blogissani. Illalla lähden Jukan synttäreille, ja sellaista. Sunnuntaista ei ole vielä mitään tietoa, mutta jos mahdollista niin lähden Purnuun laskemaan luultavasti viimeistä kertaa tänä talvena.

Kohta onkin jo kesäloma, enää noin kaksi kuukautta koulua, siistiä! Koulusta puheenollen, sain taas muutamat kokeet takaisin, enkä voi sanoa että olisin kovin tyytyväinen. Historian kokeesta kutonen, Maantiedosta 6+ ja karttaosion uusinta, Englannista sain 7 ½ ja siitä olen kyllä itseasiassa ihan tyytyväinen ja varsinkin äikän kokeesta, josta sain kasin! Nyt olen taas kymmenen euroa rikkaampi.


Mutta niin, anteeksi tämä kamalan sekava postaus, mutta kerrankin oli intoa taas kirjoitella kunnolla. Kirjoittelen varmaan sunnuntaina seuraavan kerran, joten heippa siihen asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta muistakaahan kielenkäyttö ja asiallisuus!