Postausideaa?

Ääh, tällä hetkellä kiinnostus kameran kanssa heilumiseen melkein pyöreä nolla ja en tykkää tehdä kuvattomia postauksia joten ei nyt ole tullut taas kirjoiteltua. Jos jollakin pyörii jotain postausideoita päässä, niin tulkaa vain rohkeasti niitä heittelemään! Ja niin, muokkasin vähän ulkoasuakin koska vanha alkoi tylsistyttämään. Tästä ei kyllä tullut yhtään keväisempi, mutta ei voi mitään.


Koulu ei ole taas jaksanut kiinnostaa yhtään, ja wilma merkintöjä satelee liian tiuhaan tahtiin, kokeista tulee vaan vitosta ja kutosta... Ja olen pyytänytkin päästä pienryhmään opiskelemaan, jotta saisin kesittyä paremmin, mutta kun ei. Opettajat vain sanovat että katsotaan sitten kun alat tehdä läksyt ja tunnilla tehtäviä. Mitenköhän helvetissä mä teen niitä tehtäviä ja läksyjä jos en osaa enkä ymmärrä niistä mitään? Äikän harjoituskokeesta tuli nelonen, ja voi olla että niin käy virallisen kokeenkin kanssa, koska en tajunnut niistä peruslauseenjäsenistä mitään. Matikka on vain ollut puhelimella pelaamista joka tunti, koska en ymmärrä. Fysiikka ei toimi mitenkään, tunneilta häirintä merkintää ja samoin ruotsi. Mistään ei tunnu koulussa tulevan mitään, ja ahdistaa edes kävellä joihinkin luokkiin kun tietää, ettei siellä homma toimi ja tulee vain häirintää, myöhästymistä ja läksyt tekemättä. Huomenna vielä maantiedon koe, ja siihenkin täytyisi vielä jaksaa lukea. Sitten helpottaa ja lähden Vaasaan chillailemaan maanantaihin saakka. Sieltä tulee EHKÄ postausta jos jaksan kuvailla ja kirjoitella sieltä mitään. Mutta nyt heippa rakkaat lukijat!

8 kommenttia:

  1. tee sust ja jonest, ootte iha sika söpöi :3

    VastaaPoista
  2. on se jännä ku sun ei pidä siel kuraattoril käydä -,-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpää.. ja oon kyl iha ilonen ettei tarvikkaa

      Poista
  3. Tosi kiva toi uus ulkoasu!Ja muute oliks ne kuvat hyvii? Joittenki laatu oli kyllä kaukaa haettua....:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ja oli ihan hyviä, joissaki kuvissa tarkennukset oli tosin aika huonot ni niitten laatu kusi sitte sen takia

      Poista
  4. ihana tuo banneri :) oot muutenkin aivan tajuttoman ihana ite ja sinä ja jone, aaaw! :3 Oot tuplasti parempi bloggaajaki ku joku inka (sori inkal) mut se on liia lissumaine, sä oot ihana!! :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta muistakaahan kielenkäyttö ja asiallisuus!