Reipas taksvärkkiläinen + muita kuulumisia


Noniin, tässä taas iso kasa sekalaisia kuvia ja kuulumisia. Perjantain viettelin ihan vain kotona koneella istuskellen ja lauantaina lähdin Inkalle yökyläilemään. Mulla ei ole sieltä kuin muutama kuva, mutta Inkan blogista voi käydä vähän enemmän lauantain tunnelmia kurkistelemassa. Käytiin kuvailemassa pellolla ja metässä, datailtiin Ipadilla, mä tosin pelailin sillä GTA:ta. Laulettiin SingStaria, naurettiin ylipaljon ja puhuttiin kaikenlaista. Kello olikin sitten nopeasti jo kolme ja käytiin niihin aikoihin nukkumaan.


Sunnuntai aamu menikin aika unisissa tunnelmissa, heräiltiin siinä yhentoista aikaan ja mä lähdin sitten kotiin joskus yhen kahen aikaan kai? Ehdin vain pyörähtää kotona, kun jo lähdin Jonelle. Siellä sitten datailtiin, soitettiin kitaraa ja sellaista. Käytiin jopa kävelemässä 500m jei :D Myöhemmin saatiin loistoidea, että Jone lähtee mun mukaan Heinolaan taksvärkkeilemään, ja niinhän siinä sitten kävi.


Loppuilta menikin koiran kanssa leikkien ja lenkkeillen, The Voice of Kidsiä katsellen ja voi miten ihastuin siihen pyörätuoli poikaan ja siihen Leeviin♥ Molemmat oli ihan tajuttoman sulosia ja osasivat kyllä laulaakkin. Sen jälkeen alettiin kattomaan Ringi kakkosta ja hyi seki oli ihan hirvee mut silti kauhuleffat on parhaita. Mut kyllä toi kakkonen vei voitin ykkösestä, vaikka yleensä se on toisinpäin. Käytiin sitten vähän sen jälkeen nukkumaan, ja mun onni etten nää kauhuleffoista painajaisia, koska olisin ihan salee tosta nähnyt.


 Aamulla herättiin reippaina kymmenen aikaan taksvärkkeilemään, ja meinasin nukahtaa pystyyn. En tajuu miten mua väsytti niin paljon, vaikka oon nyt nukkunu jotain 10-14 tunnin yöunia. Ja yleensä meen niillä 5-7 tunnin yöunilla, eikä väsytä yhtään. No, mentiin sitten syömään aamupala ja vähän sen jälkeen lähettiin Jaden kanssa Maaherran leikkipuistoon leikkimään. Jade kiersi muutamat lelut vai mitä lie ne onkaan, kunnes päätti että haluaa lähteä pois. Siitä se vain käveli porteista ulos ja lähdetiin sitten kispailemaan kaupungille. Jade sitten nukahti rattaisiin ja käveltiin vähän kaupunkia ympäri. Jonkin aikaa istuttiin rantapuistossa ja käveltiin sitten kirppiksille kun äiti oli siellä. Kävin itekkin kattomassa, mutta empä sieltä mitään löytänyt.


Innostuin myös jonkin verran kuvailemaan siellä kaupungilla pyöriessä, joten tässä nyt jotain kuvia sieltä. Kun oltiin takaisin mummilla, syötiin ja jumahdettiin katsomaan jotain vanhaa mustavalkoista leffaa, joka oli kuvattu kai Sysmässä. Sen jälkeen lähdettiin Serpan kanssa vähän pidemmälle lenkille ja oli ihanan vapauttavaa vaan juosta koiran kanssa ilman mitään päämäärää♥ Ainiin, postiluukkuun putosi kirje, joka infosi että mun puhelin oli haettavissa neljän aikaan postista. No, se käytiin sitten hakemassa ja vähän sen jälkeen lähdettiin kotiin. Heitettiin Jone siinä matkalla ja tultiin sitten itse kotiin ärrän kautta, koska halusin semmosia ihan tajuttoman hyviä kirjain salmiakkeja. Mun taksvärkki meni oikeastaan vain slörbbäillessä, mutta kiva välillä näinkin.


Oon kyllä sitämieltä, että voisin viskata ton nokiavitunlumia ja saunalahen liittymän lähimmän jordaanin pohjaan, koska nyt ei jostain syystä toimikkaan netti, ja siinä samalla netin jakaminenkaan ei onnistu. Joudun siis vieläkin kärsimään tämän älyhitaan mokkulan kanssa, ennenkuin puhelimeni taas suostuu yhteistyöhön. Ja vielä sen verran, että huollossa ei edes tehty tuolle puhelimelle mitään koska se oli silloin toiminut. No, toivottavasti toimii jatkossakin. Nyt olen tämän illan vain istunut koneella, muokkaillen kuvia ja tsättäillen kavereitten kanssa. Nyt vihdoinkin tämä postaus on kirjoitettu, ja pääsen iltapalalle. Pitkästä aikaa tälläinen pidemmän kaavan mukaan kirjoitettu kuulumispostaus, kertokaas mitä mieltä olitte? Oliko kuvia tai tekstiä liikaa, liian vähän? Laittakaa kommenttia ja mä vieläkin kiusaan teitä tällä, laittakaas postausehdotuksia (: Kiitosmoi!

2 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta muistakaahan kielenkäyttö ja asiallisuus!