Harmaata


Aloittelin mun loman ihan mahtavalla tavalla, pidettiin nimitääin porukalla kaverille yllärisynttärit! Oli ihan mahtava ilta, mutta loppu vähän meni vituiksi, mutta ei se menoa haitannut. Lauantaina menin Jonelle yöksi, ja olinkin sitten kaksi yötä. Siinähän se pari päivää taas meni leffoja katellessa, mopoillessa ym.

Maanantaina lähdin käymään serkuilla, mutta kauaa en ollut. Kolmen aikaan lähdettiin äitin, mummin ja äitin tädin kanssa käymään Lahdessa ja löysinkin aivan ihanan talvitakin ja sitten semmoisen 'pihatakin' sekä punaisen pitkähihaisen. Yritin vielä lompakkoakin etsiä, mutta nirso kun olen niin mikään ei kelvannut. Olen siis lompakoton edelleen. Kahdeksalta selvittiin vasta kotiin, en kyllä enään ikinä lähde tuolla kokoonpanolla mihinkään, niin paljon meni turhaa aikaa.

Tiistai menikin oikeastaan vain Heinolassa kiukutellessa kaikille, koska mulla oli koko aamun kauheen ärsyyntyny fiilis. Iltapäivällä lähin käymään kotona hakemassa puhtaita vaatteita ja puhelimen laturin ja tietokoneen. Loppuilta menikin sitten koneella jumittaen ja Jonen kanssa webbaillessa.

Tänään, eli keskiviikkona lähdettiin Jonen kanssa aamusta mun serkuille, harmi vain että oli noin paska sää. Sielä olisi ollut paljon enemmän tekemistä jos olisi voinut olla enemmän ulkona. Kateltiin joku tyhmä leffa, pelailtiin wiillä, käytiin ulkonakin vähän eläimiä kupsuttelemassa mutta ei kummempia. Lähdettiin kuuden aikaan takaisin kotiin, taino Heinolaan mutta siitä lähdettiinkin melkein suoraan kotiin. Heitettiin äitin kanssa Jone matkalla kotiin, ja tultiin sitten itsekkin. Leikin tossa jonkin aikaa Jaden kanssa, ja sitten tein lämpösiä leipiä ja kuumaa kaakaota♥ Aah, ihanaa vain olla koneella kaakaon kanssa villapaita päällä. Nyt tässä kirjoittelen tätä postausta ja kuuntelen musiikkia. Vähän tylsä ilta, mutta eipä se kamalasti haittaa. Huomenna meen taas Jonelle yöksi, viikonloppuna varmaan homeilen kotona jos en muuta keksi. Mutta nyt sanon taas heipat teille seuraavaan postaukseen saakka!

Anteeksi muuten jos oli kauhena sekava, yritin kirjoittaa lyhyesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta muistakaahan kielenkäyttö ja asiallisuus!