Lempiblogit

Nyt aattelin pikkusen kertoa mun lempiblogeista, joita tähän keräsin nyt vain kymmenen. Kerron jokaisesta blogista vähän ja miksi tykkään juuri siitä blogista.



Blogia kirjoittaa juuri peruskoulusta päässyt tyttö, jonka postaukset ovat aina kiinnostavaa luettavaa. Blogissa on hieno ulkoasu, eikä todellakaan ole mikään massablogi. Emma postailee paljon eri aiheista, eikä lukeminen käy koskaan tylsäksi. Yksi parhaita lifestyle blogeja joihin olen törmännyt.


Little things

Little things on 16 vuotiaan hartolalaisen tytön lifestyle blogi, jossa myös paljon erityylisiä postauksia. Blogi pitää sisällään ihanan simppelin ulkoasun, isot ja laadukkaat kuvat sekä paljon kiinnostavaa tekstiä. Marikalla on todella kiva tyyli kirjoittaa, ja tykkään siitä paljon.


Nupit se8

Nupit sekasin, on oman rakkaani blogi, jossa Jone kertoo omasta menneisyydestään. Postaukset kertovat ajasta, jolloin Jonelta lähti oma elämä aikalailla hallinnasta. Blogi on ihan uunituore ja postauksia on vasta kaksi, mutta tarina jatkuu kokoajan. Jokainen postaus kertoo aina enemmän ja enemmän, ja niistä koostuu sitten tämän pojan menneisyys.


Reflection

Lahtelaisen 15 vuotiaan tytön lifestyle blogi, joka sisältää paljon isoja kuvia, ja laadukasta sekä kiinnostavaa tekstiä. Välillä postauksien kirjoitustyyli vaihtelee, mikä on musta ainakin ihan hauska juttu. Hieno ja selkeä ulkoasu on myös tieysti vain plussaa.


Veran & Bongon blogi

Aiemmin Vera kirjoitteli blogiin hänen ja ylläpitoponinsa Bongon arjesta, mutta kun Bongo lähti alkoi hirveä pelleily, jonka takia Vera on nyt Sippolan koulukodissa, eli laitoksessa. Vähän sen jälkeen kun tyttö joutui sinne, lähti Bongo laukkaamaan vihreämmille laitumille onnettomuuden takia. Nykyään Vera kirjoittelee elämästään laitoksessa ja blogi pitää sisällään myö tarinan, miksi hän sinne joutui. Kiinnostava blogi, ja mä tykkään ainakin ihan älyttömästi. Tää on varmaankin ihan mun lemppariblogi.


Kaktun & Futuran blogi

Luultavasti kaikki hevosharrastajan tietävät tämän blogin? Ja ei mikään yllätyksään, että se löytyy monien lukulistalta. Niin myös mun. Kaktu kirjoittaa mielenkiintoisia ja pitkiä postauksia hänen ja hevosensa Futuran arjesta. Kaktun postaukset sisältävät aina paljon isoja kuvia, ja usein myös videoita joita on kiva katsella. Täytyy kyllä nostaa hattua Kaktulle, kun on jaksanut kaiken paskamyrskyn, mitä hänestä ja Futurasta on htnetin puolella ollut.


Kavioiden kopsetta & koparoiden naksetta

Blogia pitää 25 vuotias nainen, joka kirjoittelee elämästään neljän puskaponin ja porojen kanssa. Kuvat ovat isoja ja laadukkaita, sekä tällä hetkellä lukijat saava seurata kuinka pikkuisesta Vilmasta kasvaa aikuinen hevonen ja sitä mukaa ratsu. Blogissa seikkailee heppojen ja porojen lisäksi myös kaksi kissaa. Teksti on kiinnostavaa, eikä käy tylsäksi lukea vaikka olisikin vähän pidempi postaus. Monipuoliset ja hienot kuvat piristävät mukavasti postauksia.


Bon Bon

Tämä on varmaankin myös yksi tunnetuimpia hevosblogeja, ja blogiahan kirjoittaa 15 vuotias tyttö Kuopiosta. Pinja kertoilee päivistään poninsa Lillin kanssa, sekä väliin mahtuu myös lifestyle postauksia. Tämäkin blogi pitää sisällään isot ja laadukkaat kuvat, sekä paljon kiinnostavaa tekstiä. Myös videoita on paljon, ja ne ovat tietenkin iso plussa blogissa.


Puoliverinen Prinssi

Susanna kirjoittelee blogiinsa hänen ja oman puoliveriruunansa Nuutin arjesta niin iloineen kuin suruineen. Susanna omaa hauskan tyylin kirjoittaa, ja välillä postauksille saa nauraa vedet silmissä. Tämä todellakin on yksi mun lemppari hevosblogeista. Blogissa on ihana ulkoasua, ja paljon hienoja kuvia.


Voitto kotiin

Tiia kirjoittelee blogia hänen ja hevosensa Voitin arjesta niin kotona, valmennuksissa kuin kisoissakin. Blogissa on aina upea ulkoasua, sekä hienot kuvat ja hyvin kirjoitettu teksti. Myös usein esiintyvät videot ovat iso plussa, ja niitä on hauska katsoa. Tiian ja Pinjan videot ovat hauskaa ajanvietettä, ja itselleni on mieleen jäänyt varsinkin joulukalenteri, sekä molemmat bloggaajan rankka elämä videot.

Tässä nämä nyt sitten olivat, joskus tulee varmaankin vielä lisää lemppari blogeja. Kertokaa mitä piditte, ja löytyikö täältä jotain uutta kiinnostavaa luettavaa?

Heihei!

4 kommenttia:

  1. Hei, olis kiva jos laittaisit linkit näistä blogeista? :) mut tää oli huippukiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Linkit blogeihin on nimen kohdalla(: ja kiitos paljon!

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta muistakaahan kielenkäyttö ja asiallisuus!