Täällä taas


Noniin tulin nyt postailemaan kunnolla sen eilisen videopostauksen jälkeen, musta ei ole taas hetkeen kuulunut ihan normikuulumisten kera. Nyt kuitenkin tulin jakamaan teille nämä ikuisuuden vanhat kuvat ja kuulumiset. Aloitetaan Halloweenista vaikkapa. Viettelin siis Halloweenin Ainon kanssa ja oltiin jossain Onkiniemellä Halloween juhlissa. Kuvia sieltäkin on jonkin verran, mutta jotta tästä postauksesta ei tulisi ylikuvitettu, julkaisin vain nuo kaksi ylempää. Muuten Halloween menikin aikalailla heppailun merkeissä, ja siitä olenkin kirjoittanut toisessa blogissani.


Halloweeniä seuraavalla viikolla en hirmuisesti kameran kanssa heilunut, nuokin kuvat on otettu isänpäivänä tai sen jälkeen. No mutta kuitenkin, maanantaina kävin Jonella, ei mitään muistikuvaa mitä sielä tehtiin, tiistaina lojuin kotona ja keskiviikkona olin jälkässä ja sen jälkeen lähdettiin kylälle. Torstaina kävin tallilla, enkä jaksanut kirjottaa siitä toiseenkaan blogiini, mutta oli kuitenkin eka kerta Pillin lähdön jälkeen. Perjantain olin kotona, ja lauantaina lähettiin Heinolaan. Kävin Jeenaa moikkaamassa, ja sitten Jone tuli. Oltiin melkein koko päivä sisällä, mutta mentiin illalla käymään Sallilla. Sunnuntaina Jone lähti aika aamusta, ja vieteltiin sitten isänpäivää. Serkutkin tuli mummille, ja tuossa ylempänä meistä onkin yhteiskuva. Tuomas tosin olu tyhmä, eikä tullut kuvaan. Juotiin siinä sitten kahvit, kunnes mä kyllästyin ja karkasin Jeenalle. Tulin sieltä joskus seiskan aikaan pois ja jäätiin sitten vielä Heinolaan yheksi yöksi.


Maanantaina Aino tuli meille yöksi ja Tessa tuli käymään. Mentiin sitten illaksi jiipeeseen istumaan ja syömään. Meni taas ilta vähän myöhäseksi, kun tuli taas jutskailtua kaikenlaista Ainon kanssa. Ja ainiin, meillä tuli Jonen kanssa 10kk♥ Tiistaina olin taas kotona ja keskiviikkona menin Jonelle yöksi. Torstaina meillä oli joku rippikoulu juttu, ja mentiin koulun jälkeen seurikselle ja sieltä kirkkoon. Puoli kuudelta päästiin pois ja Jone tuli sitten meille yöksi. Perjantaina olin tunnin koulussa ja lähdin kotiin tajuttoman päänsäryn takia. Lähdettiin sitten neljän aikaan Heinolaan ja menin illalla Sallille. Tulin takaisin joskus puolen yön aikoihin, ja kävin kai kahden aikaan nukkumaan.


Lauantaina oli mun pikkusiskon, Kiian kuusivuotissynttärit ja kävin sielä sitten pyörähtämässä. Oli ihanaa nähä tyttöjä taas, viimeksi kesäloman lopulla kävin niitäkin moikkaamassa. Viiden aikaan lähin sieltä pois ja menin suoraan Jeenalle. Katottiin telkkaria, kuunneltiin musiikkia ja soiteltiin kitaraa. Jutskailtiin myös paljon kaikkea ja tajutiin, että enään vähän päälle viikko! Okei, nyt siihen on enään viikko, mutta silti♥ Jeenalta lähdin kymmenen aikaan takaisin mummille ja olin koneella jonkun aikaa, ennen kuin kävi nukkumaan. Sunnuntaina käytiin papan kanssa cittarin jouluavajaisissa ja sielä pihassa meni lipputanko poikki ihanaisen Eino-myrskyn takia. Lähdettin sen jälkeen sitten kotiin, ja kuinka ollakkaan, meiltä meni yhen aikaan sähköt. Tietokoneessa riitti hetken virtaa, mutta sitten simahti. Lähdettiin sitten joskus puoli kuuden aikaan äitin kanssa ajelemaan, että sain vähän puhelinta ladattua. Mentiin sitten jiipeeseen istumaan, ja join siinä kaakaon. Odottelin, että Jone ja sen porukat tulee hakemaan mut. Loppuilta menikin kitaraa ja rumpuja soitellessa, telkkaa katellessa ja semmosta.


Aamulla mulla oli maha ihan tajuttoman kipee, joten ei sitten menty kumpikaan kouluun. Nukuttiin sitten jonku aikaa, mutta silti oli ihan kökkö olo. Syötiin aamupala ja soiteltiin kitaraa, kunnes lähettiin kävelemään pieni lenkki ja äiti haki siinä samalla meijät. Syötiin meillä ruoka ja tehtiin sen jälkeen Daim-keksejä, kuten Jone videolla kertoikin. Ei oikein tehty mitään, oltiin vain sisällä ja koneella. Vähän tylsä päivä, mutta maha kipu sentään helpotti. Tänään, eli tiistaina oli tylsä päivä koulussa ja oon ollu vaan kotona sen jälkeen, kun koulusta tulin. Yritin kirjoittaa jotenkin lyhyesti, mutta taas tämä venähti. No, kerrankin taas kuulumisia pidemmän kaavan mukaan! Heipsan!


2 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta muistakaahan kielenkäyttö ja asiallisuus!