Sinne meni vuosi 2012 !

Vuosi 2012 on pian loppu, ja ajattelin teille tiivistettynä kertoa tästä vuodesta vähäsen :) Tää vuosi on ollu todella ikimuistonen ja ihana, mutta ei koko vuosi ole todellakaan ollut mitään ruusuilla tanssimista, ja ikäviäkin juttuja on mahtunut joukkoon. Jotenkin tämä vuosi on kasvattanut mua aika paljon, ja uusia kokemuksia on tullut paljon.

Tammikuu

Tammikuussa vietin paljon aikaa Tessan kanssa, ja olin siellä uudenvuoden. Tammikuusta en oikeastaa muista paljoakaan, mutta Olviponin kanssa kehitystä tapahtui mukavasti :)


Mulla ei valitettavasti ole tammikuulta kun Olvin kuvia, koska mun kone hajos vieden kaikki tiedostot mukanaan, joten tässäpä kuva tammikuulta.

Helmikuu

Helmikuussa kävin laskettelemassa, sekä myös tallilla tuli vietettyä paljon aikaa. Kaverit meinasivat unohtua helmikuussa, ja joka viikonloppu meni tallilla. Kuviakaan ei yllätysyllätys, ole kuin Olviponista.


Maaliskuu

Maaliskuussa oli Midnight Ski Party, ja sielläkin sitten käväisin. Maaliskuu on vähän hämärän peitossa, kuten myös tammi- ja helmikuu. Maaliskuussa tuli myös tallilla vietettyä paaaaljon aikaa.


Huhtikuu

Huhtikuussa pääsin totutamaan ratsastajaan yhtä shetlanninponi tammaa, sekä leirikoulun odotus alkoi.


Toukokuu

Toukokuussa julistettiin kaverini kanssa kesä alkaneeksi, ja tehtiin tallilla kaikkea kivaa. Myös kesäloman odotus läheni, ja käytiin leirikoulussa Kokkolassa. Toukokuussa perustin tän blogin :)


Kesäkuu

Kesäkuussa käytiin paljon uimassa, ja myös tallilla vietin paljon aikaa. Kesäkuussa vietin todella paljon aikaa kaverini Ainon kanssa. Juhannus meni mukavissa merkeissä uiden ja saunoen :)


Heinäkuu

Heinäkuussa olin leirillä, ja hankin kokemuksia isosena olosta villien riiviöiden leirillä. Heinäkuussa kävin katsomassa Nälkäpelin ensimmäistä kertaa elämässäni :D Kävin myös St. Michel raveissa ja ratsastin rodeohärällä.


Elokuu

Elokuussa sitten alkoi koulu, ja iltapäivät kuluivat yleensä kavereiden kanssa, ja tallilla. Kävin myös Tessan kanssa mökillä, ja pian alkoi Markkinoiden odottelu.


Syyskuu

Syyskuussa oli markkinat, joissa pyörittiin kavereitten kanssa parina päivänä, ja sitten oli myös mun synttärit :) Syyskuussa Pilliponi muutti tallille, ja mun ja Olvin yhteinen taival loppui ainakin väliaikaisesti :(


Lokakuu

Lokakuussa käytiin Inkan kanssa mun serkuilla, ja ajeltiin autolla, sekä tehtiin vaikka mitä. Meillä ainakin tuli lokakuussa ensilumet joista sitten nautittiin kaverien kanssa lumisotaa olemalla.


Marraskuu

Marraskuussa tulikin sitten pysyvät lumet, ja tuli käytyä paljon tallilla. Marraskuussa otin vuokralle Pilliponin, sekä vietin paljon aikaa kavereiden kanssa. Marraskuussa koulu alkoi mennä vähän penkin alle. 


Joulukuu

Joulukuu meni nopeasti, ja mietin paljon asioita tyhjässä päässäni, sekä kirjoitin tuon pitkän Mietteitä ystävyydestä postauksen. Jouluna sain sen pitkään odotetun järjestelmäkameran, ja tietokoneen. Lumilautakin kotiin ilmestyi, siitä joudun tosin osan maksamaan itse :D



HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2013! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta muistakaahan kielenkäyttö ja asiallisuus!