Luntalunta!

Jeejee lunta tuli taas! Kohta pääsee lautailemaan, ehkä jopa ensviikonloppuna! Mutta eipä siitä sen enempää.


Oon kyllä ihan fiiliksis, ku joulu tulee, pääsee lautailemaa ja kaikkee muuta kivaa! Mitäs ootte toivonu joululahjaks? Mun toivelistalla on järjestelmäkamera, tietokone ja lumilauta :) Tiiän tosin, että noi kaikki maksaa ihan hirveesti, ja luultavasti tuo lauta jää saamatta, mutta onneks laudan vuokrahinta ei oo paljoo :) 

Perjantain kulu mukavissa merkeissä kavereitten kanssa chillaillen, oltiin Peterillä kattomassa jotain "kauhuleffaa" minkä nimi oli Stay Alive, oli muuten aika jännä elokuva, mut tykkäsin. Siinä ne tyypit pelas pleikkaripeliä, ja kun ne kuoli siinä pelissä, ne kuoli samalla tavalla oikeesti vähän ajan päästä, tai siiten toisinpäin. En viiti paljastaa enempää, ettei joltain mee kaikkea jännitystä, jos sen sattuu katsomaan. Leffan jälkeen joku sai loistoajatuksen lähteä kävelemään toiselle puolelle Hartolaa Selvä Syksy kampanjan päästösdiscoon.. Ulkona pakkasta -15, lunta tulee solkenaan ja tuulee niin pirusti. Jokirantaan päästyämme kaikki oli ihan jäässä, ja turhaan tultiin, koska ei meno ollut kummoinen. Hetki siinä istuttiin, mutta sitten lähdettiin pois, Inka tosin jäi ysien kanssa sinne :) Käveltiin poikien kanssa alakoululle, ja soitettiin äiti hakemaan. 


Jere teki talven ensimmäisen lumienkelin :) // Lapsi on terve ku se leikkii? :D

Lauantai kului koneella istuskelun ja kylällä pyörähtämisen merkeissä. Loppuilta menikin sitten Heinolassa, ja tähän loppuun laitan muutaman kuvan :)






Eipä mulla muuta, laittakaahan niitä kysymyksiä lisää tulemaan, jotta saadaan pitkä kysymyspostaus! :)

Heippaheei ihanaiset lukijani! :)

2 kommenttia:

  1. Sulla on tosi ihana blogi! Tässä ois kysymyksiä: Monta kertaa oot seurustellu? Ja keitten kanssa? Lempivärisi? Lempivaatteesi? Lempiohjelmasi? Inhokkivärisi? Inhokkiohjelmasi? En keksi enempää.. :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta muistakaahan kielenkäyttö ja asiallisuus!