Vähän kaikenlaista :)

Hyvin meni leiri taas kerran. Touhuiltiin kaikenlaista, mutta tällä kertaa en taidakkaan leiristä hirveästi kirjoitella. Niin, tähän postaukseen tulee ne kuvat siitä yhdestä ratsastuskerrasta, kun menin Olvilla. Kuten sanoinkin, se pudotti mut nokkospuskaan... Maastossa se sitten toimi kuin unelma, se on kyllä oikea tuuliviiri koko poniini.





Juuri näin :)
 


Kyllä se joskus toimii :)

Ratsastelin tällä viikolla Olvilla enemmänki, ja yhellä kerralla leiriläiset oli kuvaamassa. Poni toimi suht hyvin, mikäli yhtä porttiin hirrtoa ei lasketa. Olin iha varma et putoon, mut pysyin seläs kumminki, ja sitte mentii vähän puomeja laukassa ja ravissa, hienosti meni sekin :) Mitä nyt jotain Olvin omia sekoiluja tuli sinne väliin, ja kyllä mäki vähän sielä mokailin... Mutta meni jo :) Vähän kuvia siitä ratsastuskerrasta.















Ratsastelin siinä sivussa myös hetken aikaa Pentillä, ja hyppäsin pari estettä, yhel kerral me kaadettii koko este, ku lähestyminen meni suoraan sanottuna vituiks, enkä ehtiny suoristaa kunnolla. Muuten meno hyvin :) Pentti on kyl niin upee suokki et oksat pois. Siitä ei kyllä harmivaan tullut kuvia :( No, enskerralla sitte. Ratsastin myös Brimalla harjunlenkin talutuksessa. Siitäkin  pari kuvaa :) Se poni on vaan omalla tavallaan niin upea, tykkään!



Muutenkin tallilla oli ihan mahtava viikko, vaikka välillä palo VÄHÄN kiinni... Onneks Salli kävi muutamana päivänä, ja Insa oli kaks viimestä päivää sielä :) Unetus on maailman parhaat hevoset ! <3 Ja muutenkin parhaat ihmiset! Sitte tähän muutama kuva vaa ihan letkeestä chillailusta heppojen kanssa :)






Mä niin rakastan tota tammaa.. <3
 







Ja viikon loppuhuipennus oli lähtee Katjalle, ja lauantaina Mikkelii Kuninkuusraveihin <3 Siel oli parasta, vaikka yhes vaihees vettä tuli ku Eesterin perseestä, ja ukkonen oli yläpuolella.. Mulla meni vaa neljäkymppii rahaa, koska ensinnäkään mulla ei ollut enempää mukana :) Ostin sieltä semmosen paidan, missä lukee St. Michelin ja siel on niitten heppojen nimet, sit voitin semmosen valkosen ruman teepaidan, mut kyl mä sillakin jotain teen :p Jajaa, öö kymppi meni rodeohärkään :) Se oli ihan super hauska! Mulla on video siitä ekasta kerrasta, ja putosin aika nopeesti, mut kolmannella kerralla pysyin aika pitkää :) Siitä mulla ei oo videoo, mut mun kaverilla on :) Laitan sen tänne sitte ku saan sen, toivottavasti toi eka pätkä kelpaa teille. Ihastuin siel raveis yhtee upeesee tammaa, sen nimi on She Loves You <3 Se oli vaa niin upee! Se tuli St. Michelineis toiseks! Me jouduttii lähtemää sieltä ennenku oltii nähty Kuninkuus ja Kuningatar kilpailu, mut onneks on olemassa teksti teevee ja netti. Kuten kaikki varmaan jo tietää, niin lauantaina Kuninkuuskilpailun voitti Turon Myrsky ja Kuningatarkilpailun B. Helmiina. Mutta Erikassonistahan se kuningas sitten tuli, ja Sirun Valpuriina on sitten kuningatar :) Laittelen tähän nyt kuvia ja muutaman videon sieltä kunkkareista! Ens vuonna uusiks, Kuopioon! 


Sori toi video on ihan tyhmä, ja se on aika pieni :( Mut toi oli ihan super hauskaa!
 



















She Loves You <3




Maxwell Mayday


Victoria Sisu
 


Womanizer S


She Loves You <3

Että sellasta! Laitan vielä huomenna tähän pari videoo mitä en  jaksa nyt ladata :) Toivottavasti tykkäätte :) Moikkamoi!

 
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta muistakaahan kielenkäyttö ja asiallisuus!