Kaikenlaista kivaa :)

Heipähei taas! Hmm, mistähän aloittaisin.. On kulunu jo niin pitkä aika siitä, kun kerroin mitä oon viimeks tehny, joten päätin nyt tehdä tälläisen pienen postauksen siitä.

Sunnuntai

Hmm, mulla ei oo mitään hajua mitä sunnuntaina tapahtu, joten siitä en kerro, ku en muista :)


Maanantai

Maanantain Tessa tuli aamulla pyöräillen kylille, ja menin sitä vastaa, jaja sen jälkee oltii kylillä aika pitkään kaikkien ihanien kanssa, ja sitteen käytii meillä värjäämässä Tessan hiukset tummiks, jaja oon aika paras värjää, ku ensin unohin laittaa se kumihanskat kätee ;D Joo, niist kyl tuli aika kivat. Sitte illalla lähettii pyöräileen meille Murakkaa, jos joku ei ymmärtäny, ni mulla on kaks kämppää, kuten Tessan blogissa jo lukeeki :) Ja sinne on noin 9 kilsaa, joten ei paha, mutta oltii pyöräilty aikasemmin jo ainakin 20 kilsaa, et ihan kiva sellai 30 km/pvä. Murakassaa oltii ulkon ja otettii kuvii, ja ne kaikki kuvat on Tessal, joten en niitä tähän voi laittaa. Jaa, mentii joskus yhen kahen aikaa nukkumaa joten ei siitä sitte kauheesti enempää.

Tiistai

Tiistaina lähettii aamulla pyöräilemään takasin kylälle, ja heti ekana mentii kauppaa ostamaa aamupalaa, ja sitte mentii meille syömää. Hekten päästä Insa ilmestyi meijän ovelle, ja lähettii siitä sitten pyöräilemään Tessalle päin. Meijän piti aluks saatta Tessa vaa Pohjolan raitille, mut saatettiiki se sitte kotiin saakka, ja käytiin sielä juomassa. No, sitten matka jatkui takaisin kotiin, ja siitä mä lähinkin sitten tallille. Jouduin ratsastamaan Ilonalla, ja tunti meni jotenkin ihan hyvin, vaikkei Ilona aluksi ollutkaan ihan kuulolla. Lopputunti meni paremmin. Teimme tempon muutoksia ravissa ja laukassa, ja oli ihan hauskaa. Selviydyimme tunnista elävinä ja iloisina. Tunnin jälkeen harjailin vähän Zodianoa, ja sitten äiti tulikin jo hakemaan. Illalla en tainnut oikeastaa muuta tehdä kuin istuskella koneella. Tuli kahden päivän aikana ainakin pyörältyä paljon, yhteensä ainakin 67 km. Huhhuh!

Keskiviikko

Keskiviikkona lähin joskus päivällä Heinolaan, ja sieltä lähdinkin sitten Uimilaan katsomaan mun entisiä kissoja :) Oli kivaa nähä kisut taas, ja otin sieltä varmaan satatuhatta kuvaa :) Olisin halunnu ottaa ne kissat mukaa samantien, mutta minkäs teet ku äiti oli sillon joskus tyhmä ja myi ne ;(


Karvinen on paras <3


Kisu, mun prinsessa <3


Ikävä...<3

 


Se on aina niin kuvauksellinen <3



Torstai

Torstaina menin jossain vaiheessa parhaitten kanssa kylälle, ja oltii varmaan koko päivä :) Kiia lähti torstaina takasin kotii ;( Muttajuuh, oli ihan parasta, ja mulla ainaki oli ihan superhauskaa! Ööh, illemmalla menin Insan kanssaa kahestaa uimaa, ja oli toooooosi kivaa :) Vaikkei sielä juuri ketään ollutkaan, mutta en valita :)



Perjantai

Olin aamusta saakka Insan kans kylil, mut sit oli niin kuuma, et lähettii uimaa. Ja oltii varmaanki koko päivä uimas, parasta oli, yritin tehä kärrynpyörää vedes, mut ei oikee onnistunu ja lensin sinne vetee tosi tyylikkäästi, ainaki meil oli hauskaa :D Jaa sitte yöllä mentii Jokirantaa kattoo Nälkäpeli, on kyl paras leffa minkä ikinä oon nähny, tykkäsin ihan hirveesti, paitsi et meinasin yhes vaihees saaha sydärin, ku siin oli semmoi joku koiran näköi otus, mikä hyökkäs yhtäkkii sielt pimeest! Hyi se oli pelottava, kaatusin melkee penkillä xD Ja öö, sitte ku menin kotii, nii olin tunnin koneella ja sitte luin kirjaa. Menin joskus neljän aikaa nukkumaa.

Lauantai

Taisin herätä joskus yhen tai kahen aikaa päivällä, ja menin vissii suoraa melkee Insan kanssaa uimaa ja oli ihan jepaa, otettii aurinkoo aika paljon :) Illalla lähettii sitte Heinolaa, jaja jäätii sinne yöks, eipä sielä kummempia tapahtunu.

Sunnuntai

Sunnuntaina ei tapahtunu oikeestaa yhtää mitää, mitä nyt et käytii kaupassa, ja sain Dopseja ja jäätelön :) Ööö, tultii sitte illalla joskus yheksän aikaa takasin Hartolacityyn, ja lueskelin jotain kivoja kirjoja, ei siis tapahtunu mitään.

Maanantai

Maanantaina menin aamusta uimaan Insan, pikkuveljen ja Santerin kanssaa, sittee sinne tuli jossai vaiheessa isoveli ja Teemu, jotenjoten kivaa oli. Tehtii kaikkee kivaa, ja sitte lopuks ku Insa lähti ni säädettii jotai outoo poikien kaa jaja sittee lähettii pyöräilee kylälle, ja menin sitte kotii, kävin kyl ensin ostaa jäätelön. Kotona söin, ja lueskelin kirjoja ja olin koneella. Uimas oli kyl jotain ihan parasta, meil oli ihan huippukivaa :) Jaja sellasta.

Tiistai

Tänää heräsin joskus kahentoista aikaa, jaja lueskelin kirjaa, mut menin sittee koneelle. Olin jonku aikaa koneella, ja sitteen Insa soitti et lähetää kylälle. No sitte Insa tuli meille, mentii Cherin kanssa lenkille, ja käytii sitte äitin luona Taidenäyttelys. Sain vähä rahaa, ja mentii sitte hesee syömää :) Naminami, läskit <3 Ööh, sittee istuskeltii siinä jonku aikaa ja lähettii sitte kirjastoo koneille, ja mä lainasin yhen kirjan :) Ööh, sittee mentii leikkipuistoo jotain tekemää, ja juteltii kaikkee JÄNNITTÄVÄÄ! no ei vaa, ja siitä lähettii sitte JiiPeen trampalle, ja oltii siin jonku aikaa, mut sittee mun piti lähtee kotii :( Tultii tänne Murakkaa, eikä täs nyt oikee mtn tekemistää oo, joten oon koneella :) Jaa kohta rupeen varmaa lukemaa tota kirjaa minkä lainasin :) Eipä tässä ihmeempiä, moikkamoi!

Tässä nyt ei ollu kovin paljon kuvia, ja muutenki saatto olla vähän tylsä, mutta laittakaa kommenttia! Hyväää alkanutta viikkoo kaikillee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta muistakaahan kielenkäyttö ja asiallisuus!