Isoskouluttautumassa


Viikonloppu meni taas keskellä korpea isoskoulutuksen merkeissä. Ei oo oikeen mitään ihmeellistä kerrottavaa sieltä, mutta pidämpähän teidätkin ajan tasalla. Perjantaina bussi lähti kuudelta Kompeloon ja ilta sitten vain tsillailtiin, suunniteltiin iltaohjelmaa ja syötiin pahaa extran pizzaa. Vietin taas kaiken aikani poikien kanssa ja tulin miettineeks sitä, että mä en oikeesti meinaa tulla muitten muijien kanssa kovin hyvin toimeen. Ehkä siinä on yks syy siihen, miks mun melkein kaikki kaverit on jätkiä ja viihdyn niitten kanssa paremmin. 

Lauantaina lähettiin kahentoista aikaan Heinolaan johonkin raamattuseikkailuun ja istuttiin seuriksella ja kirkossa ainakin kolmen vuoden edestä. Kun vihdoin päästiin takasin Kompeloon, oltiin me jätkien kanssa viksuja ja vedettiin Aapo elmukelmulla tolppaan kiinni. Loppu ilta pelailtiin aliasta ja juotiin kahvia. Olin vielä yöllä badass ja menin tsillailemaan poikien mökkiin, vaikka yheksän jälkeen ei saa enää olla toisten mökeissä. 

Sunnuntaina ei oikeen ehditty mitään tekemään, kun lähdettiin joskus vähän yhdeksän jälkeen jo takaisin kylille päin ja istumaan vähän lisää kirkkoon. Joka tapauksessa oli ihan hauska viikonloppu ja muisteltiin jätkien kanssa riparia ja kuunneltiin luvattoman paljon Amaranthen Drop Dead Cynicalia ja Iron Maidenin Fear Of The Darkia.

Koitan taas postailla tässä jokupäivä, nytkun vihdoinkin oon jaksanut jopa kaivaa kameran pois tuolta hyllystä pölyttymästä, voisitte ehkä saada jotain järkeviä kuviakin. Muttajuu, hyvää yötä ♥



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta muistakaahan kielenkäyttö ja asiallisuus!