Maailma ei riitä

Muutamana päivänä peräkkäin on satanut ihan älyttömösti, ja ukkosta oli melkeinmpä viikko putkeen. Nyt alkaa taas aurinko paistaa, ja lämötila ulkona on jo yli kaksikymmentä, jee! Tämä viikko on kulunut Jonen luona, ja huomenna olisi suuntanana sen rippijuhlat. Nyt alkaa jo kesä tuntua kesältä.


Viimeviikolla usea päivä kului urkilla makoillessa hyvässä seurassa. Aamulla heti herättyä sinne, ja iltapäivällä kuuden aikoihin kotiin. Kyllähän siellä jonkuverran tuli rusketuttua, mutta ei mitenkään kovin paljon. Tallillakaan ei ole oikeastaan ehtinyt käydä, mutta koitan nyt siinäkin skarpata.


 Alkuviikosta postissa tuli Nokia Lumia 800, mutta en ole ollut kotona. Nyt vihdoin sain laitettua sen laturiin, ja asetukset myös säädin sinne. Tiistaina pitäisi tulla Microsim kortti. En malta oottaa, että saan sen käyttöön. Ja ajattelin, että käyn tässä kesän aikana ottamassa kielikorun. Oon ihan pienestä saakka sen halunnut ja jospa nyt viimeinkin sen toteuttaisin. Katsoo nyt vielä vähän aikaa, ja äitiltäkin pitäisi lupa saada.



Tuli myös värjättyä hiukset, yhden ukkospäivän piristykseksi. Tessa värjäili mun hiukset, ja mä taas sen hiukset. Videopostausta olisi tullut, mutta kun kuvattiin Tessan kameralla, niin musitikorttiin tuli joku vika ja se tuhosi tiedostot :/ Yllä olevista kuvista kaiketi näkyy minkälaiset ne oli ja minkälaiset niistä tuli. Enimmäkseen värjäsin vaan juurikasvua piiloon, mutta kyllä ne muutenkin vähän vaalentui. No mutta, eipä taas muuta! Heihei :) Ja teen sen mun viikon ens viikosta!

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi, banneriki on hieno :))
    JA ihanan luontevasti kirjotat tekstiä, ja kiva ku on laadukaita ja paljon kuvia :)

    http://miisacrazygirl.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta muistakaahan kielenkäyttö ja asiallisuus!