Synttäriiit :)

Hups.. on ollu tässä pien postaustauko, mut en oo jaksanu kirjotella, muttajuuh, mulla oli siis maanantaina 17.9 synttärit, mut pidin ne sitte nyt viikonloppuna, Tessa ja Insa tuli meille perjantaina heti koulun jälkee, ja sitte meillä istuskeltii hetki, ja mentii ulos riehumaa, tehtii perjantain päivällä kaikkee muutaki, mut illalla lähettii porukalla sorikselle valopollaa, ja meil oli ihan super hauskaa, joskus varmaan puol yhentoista aikaa lähettii petäjistöö päin, mut jäätii sitte yhtee risteyksee juttelee, ja mentii kotii vasta joskus yhentoista jälkee? Muttajuuh, sitte oltii Skypes ja juteltiii ihmisten kanssaa, ja naurettii ihan super paljon, ainaki meil on ollu hauskaa.




Lauantaina oltii kylällä, ja tehtii kaikkee omituista, en todellakaa musita mitä kaikkee, koska ollaa tehty niin paljon kaikkee, etten voi millää muistaa, mut ainaki oltii isolla puulla, ja Tessa alko huutaa meille ku en ollu ees varmaan viidestoista metris :) 

En ollu ees korkeella :)

Jaa illalla mentii taas valopollaa soriksel, mut isommalla porukalla, ja tultii sieltää puol kymmeneltä pois, ku Joonalle tuli nälkä :D Joona oli siis meillää yötä, ja sitte yöllä Tessa alko riehumaa ja valvotti kaikkia, sitte valvottii ja tehtii kaikkee muuta, kuten naurettii ja muutenki sekoiltii kaikkee. 





Tänää, eli sunnuntaina ei olla oikeestaa muuta tehty, ku vaa naurettu, nukuttu, sekoiltu ja syöty. Insa lähti ekana pois, ja sitte lähti Joona jossain vaiheessa, mut Tessa on vieläki meillä, ja tossa vähän aikaa sitte saatii kuningasidea lähteä kylälle, vaikka tuola sataa vettä :D Mut tultii sitte aika nopeesti pois ku kastuttii, nyt ei olla tehty muutaku datailtu, ja kuunneltu musaa. Mut, eipä mulla muuta, heippavaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta muistakaahan kielenkäyttö ja asiallisuus!